Ukradli naftu a zapálili auto, policajti vypátrali páchateľov dvoch vlámaní v ob

18.11.2005 Celý región

Prešovskí policajti vyšetrujú prípad krádeže a súčasne požiaru, ku ktorému došlo zo stredy na štvrtok. Doposiaľ neznámy páchateľ sa v uvedenej dobe dostal do...
Prešovskí policajti vyšetrujú prípad krádeže a súčasne požiaru, ku ktorému došlo zo stredy na štvrtok. Doposiaľ neznámy páchateľ sa v uvedenej dobe dostal do areálu istej firmy v Drienove, okr. Prešov. Tu otvoril palivové nádrže na štyroch nákladných vozidlách LIAZ a z nich ukradol motorovú naftu.

Následne vnikol do kabíny nákladného vozidla IFA, kde došlo k požiaru, ktorý sa ďalej rozšíril na náves a príves. Oheň poškodil plachtu na vozidle a taktiež bukové nábytkové hranoly, ktoré sa nachádzali na korbe prívesu. Zisťovateľ príčin požiaru ako príčinu vzniku požiaru určil cudzie zavinenie. Pre poškodenú firmu vznikla krádežou nafty škoda 1 200. - Sk a poškodením vecí pri požiari ďalšia škoda vo výške 180 000. - Sk.

Policajti vypátrali páchateľov dvoch vlámaní v obci Svinia:
Prešovskí policajti vypátrali páchateľov, ktorí sa v obci Svinia, okr. Prešov v októbri vlámali do skladu náradia a v novembri do základnej školy. Šestica mužov vo veku od 17 do 26 rokov, všetci zo Svinie, sa 5.10.2005 vlámala do skladu náradia na skládke v katastri obce Svinia. Majiteľovi skladu z Hubošoviec, okr. Sabinov spôsobili škodu 3 700. - Sk. O mesiac neskôr (10.11.2005) sa tá istá šestica vlámala do základnej školy v obci Svinia. Základnej škole spôsobili škodu vo výške 46 435. - Sk.

Výskyt podozrivej bankovky:
Policajný vyšetrovateľ vo Svidníku vyšetruje výskyt bankovky, ktorá vykazuje znaky falzifikátu. Zatiaľ neznámy páchateľ predložil podozrivú bankovku nominálnej hodnoty 1 000. - Sk včera, pri platení za potraviny v jednej zo svidníckych predajní potravín.
 

Vyberte región

mark